Personlig assistent

Ansök genom arbetsförmedlingen
https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/26227671

Om jobbet

Vi söker efter dig som vill jobba som personlig assistent åt en aktiv kvinna i 20-års åldern. Tjänstegrad efter gemensam överenskommelse.

Som person är du lugn, trygg, flexibel, lyhörd, noggrann och ansvarsfull. Vi ser även gärna att du har nära till humor och skratt!

I dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa till med allt som krävs för att få en god vardag tillsammans. Olika former aktiviteter är en viktig del av vardagen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet av att jobba med lågaffektivt bemötande är meriterande. Likaså om du har tidigare arbetslivserfarenhet som personlig assistent.

Arbetet sker antingen dygnspass, eller dubbelbemanningspass under dagtid. Då vi söker långvariga till uppdraget är vi också villiga att tillsammans se över schema och tider som passar alla parter.

Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Rökfrihet och körkort är ett krav. Djur finns i hemmet.

Lön

Timlön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns enl. Fremia Kommunal avtal för personlig assistans.

Som anställd hos oss omfattas du av pensionsförsäkring, trygghetsförsäkring vid arbetsskada, grupplivförsäkring, gruppsjukförsäkring och även föräldrapenningtillägg.

Om oss

Storsjöbygdens Personliga Assistans AB är en privat assistansförmedling som grundades 2001. Vi grundar assistansverksamhetens policy på personlighet, erfarenhet, kunskap och tillgänglighet. Vårt mål är att ge bästa möjliga service och vi har kompetent personal med mångårig erfarenhet från assistansbranschen
 

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Enköping i Uppsala län.

Vid arbete med barn krävs registerutdrag från polisen. Det är bra att ha detta förberett för snabbare tillträde. Du hittar blanketten och mer information på polisens hemsida