Om oss

Storsjöbygdens Personliga Assistans AB är en privat assistansförmedling som grundades i Östersund 2001 som ett alternativ till kommuner och de stora assistansförmedlingarna.
Idag bedriver vi verksamhet på ett flertal orter i Sverige och tar uppdrag över hela landet.

Vi grundar assistansverksamhetens policy på personlighet, erfarenhet, kunskap och tillgänglighet. Vårt mål är att ge bästa möjliga service och vi har kompetent personal med mångårig erfarenhet från assistansbranschen. Vi hjälper till med ansökan samt kontakt med de rätta myndigheterna. Våra kunder och personliga assistenter kan även nå oss på telefon 24 timmar om dygnet alla årets dagar.

Vi är ansluta till Arbetsgivarföreningen Fremia (tidigare KFO) och följer Fremias etiska riktlinjer för personlig assistans och kollektivavtalet mellan Fremia och Kommunal.


Ledning

Henrik Lindberg

VD och verksamhetsansvarig

Joel Hallin

Verksamhetschef


Jag har arbetat i Storsjöbygdens Personliga Assistans sedan 2008. Att arbeta med människor i olika livssituationer och få möjligheten att ge det stöd och den hjälp som varje individ behöver ligger mig varmt om hjärtat.

Kontor / Administration

Markus Jenssen
Personalsamordnare

Telefon: 063 - 130134

markus@spaab.se

Maria Wendel

Områdesansvarig och personalsamordnare

Telefon: 042-13 33 39
maria.wendel@spaab.se


Jag har jobbat inom omsorgen sedan mitten av 80-talet huvudsakligen i olika boenden. Fick 2006 chansen att tillsammans med några ungdomar och deras anhöriga att gå över till personlig assistans med SPA AB, som verkligen blev ett lyft för samtliga. Här har vi utvecklat personlig assistans i kollektiv form i två villor i centrala Helsingborg. Mitt arbete idag är väldigt mångsidigt med organisation av assistans och assistenter, samt mycket inspirerande kontakt med anhöriga och personal.

Lina Edberg

Personalsamordnare

Telefon: 063 - 13 01 34

lina.edberg@spaab.se